Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man blir en Stunt Driver

Om du någonsin sett en actionfilm, så har du förmodligen sett en stunt förare och du kanske har även funderat på att göra det själv. Vem skulle inte vilja vara en av dessa killar eller tjejer? De får betalt för att köra i höga hastigheter, gör tricks med sina fordon och får umgås med kändisar. Att vara en stunt förare krävs hårt arbete och hängivenhet. För att bli en stunt förare bör du först prova på en stunt körskola. Instruktioner
1

Ta stunt körning klasser på en skola som den drivs av Bobby Ore Ore har varit i branschen i över trettio år som yrkesförare och hans klasser är bland de bästa som finns. Dessa klasser och skolor lär dig knepen och färdigheter du behöver för att göra det som en stunt förare. Du får också lära dig saker som du inte kan lära dig på egen hand.
2

Hitta en agent och arbeta som en extra för att få dig på skärmen i filmer och TV. Detta är något du kan sätta på ditt CV som kommer att få uppmärksamhet av rollbesättare och agenter. Dessa människor är mer benägna att anställa någon som har erfarenhet av att arbeta på en uppsättning film eftersom de vet mer om vad de kan och inte kan göra när kamerorna rullar.
3

Register med Professional Driving Association, även känd som PDA. Du måste betala din medlemsavgift och delta i möten, men du kan också skicka ditt CV på deras hemsida och sök efter jobb. Att ingå i en union som detta hjälper dig nätverk och knyta kontakter, vilket kan hjälpa dig att hitta jobb inom området.
4

Öva dina färdigheter och diversifiera själv. Stunt förare som anlitas har oftast mer än en färdighet, snarare än kompetens inom ett område. Rollbesättare vill ha människor som kan hantera körning i höga hastigheter, kör flera olika fordon, gör trick och i princip göra vad de behöver. Om du bara specialisera sig på ett område, kan det vara svårt att hitta arbete.
5

Skapa ditt CV och skicka det till så många producenter, regissörer och andra människor i samband med filmer som du kan. Det enda sättet du kan få ett jobb är att få ditt namn där ute och börja tillämpa. Även om en studio inte kan använda dig nu, kan de hålla din information om filen för framtida bruk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147928.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.