Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Hyr en Hummer

Att hyra en Hummer är ett roligt alternativ för familjesemestrar , speciella evenemang och andra tillfällen . När forska dina Hummer hyra alternativ , leta efter rabatter . När du har ordnat för din hyra , kom ihåg att lämna tillbaka bilen med en full tank . Köp försäkring från uthyrning företaget om din egen försäkring inte täcker hyror . Instruktioner
1

Granska listan över Hummer hyra platser på Humvee.net , vilket visar Hummer och Hummer Limousine hyra agenter med geografisk plats . Ring platser nära dig för att kontrollera om Hummer lägenheter finns under de datum du behöver en bil .
2

Leta biluthyrningsfirmor såsom budget med telefonkatalogen . Ring agenturen hotline för att se om de hyr Hummers på din plats . Som av 2010 , har Budget Hummer semesterbostäder i stora städer , till exempel Las Vegas eller Miami , med en daglig avgift på $ 130 till $ 150. Som av 2010 , är Avis inte närvarande hyr Hummers men kan göra det igen i framtiden . Kontrollera om biluthyraren hedrar AAA rabatter , rabatter företag eller andra rabatterbjudanden .
3

Välj det bästa hyra alternativet från bil byråer på Humvee.net och stora uthyrningsföretagen baserat på pris , bekvämlighet och tillgänglighet . Boka datum för din hyrbil och betala en deposition för att hålla din bokning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148306.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.