Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man laddar ett Dirt Bike i en Trailer

En dirt bike, eller motocross, är en motorcykel avsedd för off-road bruk. Det började i Storbritannien 1924 med den första ras som kallas Scrambles. Genom 1930-talet dess popularitet växte och spred sig till Nordamerika. De flesta smuts cyklar är inte utformade eller utrustade för användning på allmänna vägar. Om du vill använda din maskin på ett annat spår systemet måste du trailern till den platsen. Säkra cyklarna i trailern ordentligt försäkrar de anländer oskadade. Saker du behöver
Ratchet remmar
Soft ögleband
Bike hjulkloss
Trä skruvar
Drill
Visa fler instruktioner
1

Fäst cykeln hjulkloss till golvet av trailern med flera träskruvar genom dess monteringshål. Se till att den är placerad på ett sätt som tillåter cykeln att passa på släpvagnen med lastramp stängd.
2

Ta bort sprintarna låser lastramp i upprätt läge och sänk rampen med händerna.
3

Walk cykeln uppför rampen, och placera dess främre däck i mitten av hjulet chock. Wrap två mjuka slingor runt båda sidor av styret.
4

Fäst kroken på spännbandet runt en av de mjuka slingor och fäst den andra änden av spännbandet till släpet, framför och vid sidan av cykeln. Detta drar cykeln framåt i hjulkloss. Upprepa denna process för att installera en andra remmen på andra sidan av styret.
5

Wrap två mjuka slingor runt bakre ramen på cykeln. Fäst två spärrfunktion remmar till dessa slingor, den här gången drar cykeln något tillbaka och åt sidan.
6

Dra alla banden lite i taget tills de är alla mycket snäva och cykeln är stående helt upprätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149585.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.