Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man gör en ny Ford Key

Om du kör en bil, är det troligt att du har upplevt den frustration för att förlora dina bilnycklar. Om din bil är en Ford, kan du oftast få en ersättare nyckel inom några timmar om du använder en professionell låssmed eller ha ett duplikat från generalagenten. Om din bil är pre-1990, då du bara behöver ringa generalagenten och ordna för att plocka upp en vanlig nyckel. Om det är en ny modell - säga inom de senaste 10 åren - du kommer att behöva beställa en elektronisk nyckel som kallas en transponder nyckel. Dessa knappar hörs en speciell frekvens när den placeras i tändningen som gör att din bil vet att det är den ursprungliga nyckeln, och därigenom förhindra stöld. Transponder nycklar måste programmeras specifikt för din bil. Varför behöver du en nyckel kommer att avgöra vem du ringer och vilken typ av tjänst du kan förvänta dig. Instruktioner
1

Ring generalagenten och ta reda på om din bil behöver en transponder nyckel. Du kan i förväg bestämma detta själv om dina viktigaste batterier krävs eller hade nyckellösa knappar som möjligt för dig att öppna bilen utan att använda nyckeln i låset. Få en prisuppgift för en dubblett transponder från generalagenten.
2 p Om din nyckel har brutit i tändningslåset, i stället för att ha din bil bogseras, ring en bil låssmed. En bil låssmed kommer på plats och reparera din tändning och också göra dig en nyckel.
3

Beställ din nyckel från generalagenten om din tändning inte kräver arbete och du är helt enkelt byta en borttappad nyckel. I genomsnitt bör en återförsäljare kunna förse dig med en kodad nyckel inom några timmar. Om du är missnöjd med sin offert eller vill leta efter en bättre affär, kalla en bil låssmed och be om en offert.
4

Testa din nya nyckel vid mottagandet. Om bilen inte startar, har nyckeln re-kodad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148652.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.