Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur kan jag förbättra Alfa Romeo Spider Gas Mätarställning?

Du kan förbättra bränsleekonomin för praktiskt taget alla fordon genom att ändra ditt sätt att köra och underhålla den. För att förbättra bränsle körsträcka du får i din Alfa Romeo Spider, kan du behöva göra några små ändringar i hur du tycker om att köra. Även små bränsle körsträcka förbättringar kan lägga till upp till stora besparingar av livslängden på ditt fordon. Instruktioner
1

Håll din Alfa Romeo Spider motor igång ordentligt genom att utföra regelbundet underhåll och oljebyten. Reparera eventuella problem så snart de dyker upp snarare än att låta dem gå tills de kan påverka motorn. Problem som är tillåtet att bygga upp kan göra permanent skada på din Spider.
2

Behåll däcktryck så att däcken är pumpade till tillverkarens specifikationer. Däck som inte är ordentligt pumpade kommer att tvinga din spindel motor att arbeta hårdare än det behöver och förbrukar mer bränsle. Du kommer också vill se till att hålla spindelns hjulen i rätt inriktning för att minska den potentiella dra på motorn.
3

Lämna inte motorn på tomgång. Tomgång använder bränsle för att hålla motorn igång även om Montero inte faktiskt flytta. Det är olagligt att lämna en bil på tomgång i vissa stater, såsom Kalifornien, på grund av de miljöbilar producerar tomgång.
4

Drive med dina fönster eller konvertibla toppen ner istället för att köra luftkonditioneringen. Köra luftkonditioneringen tvingar din motor för att arbeta hårdare, och därmed drar mer bränsle. Om du inte vill öppna fönstren eller topp, kan du också köra luftkonditioneringen fläkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148766.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.