Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man beräknar Om Gooseneck Trailer Kommer att göra Turn

Svanhals trailers är standard för tunga dragande, speciellt när dragande levande lager såsom kor och hästar. Även traditionella boll Trail Typ missöden är vanligare och enklare att installera, kan svanhals missöden tål en belastning på omkring 30.000 pund., Vilket gör dem betydligt mer hållbara. En annan fördel svanhals släpvagnar har jämfört med traditionella boll missöden är en mindre svängradie beroende på placeringen av svanhalsen hake i mitten av pickup sängen. Några enkla mätningar kommer att berätta vad det vändradie på din släpvagn är, så du kan berätta om du gör det tur eller inte. Saker du behöver
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Mät avståndet mellan den punkt svanhalsen skumt anslutning i mitten av flaket och centrum av släpvagnens hjulet. Om din släpvagn med två axlar mät sedan från skumt till den punkt i mitten av de två axlarna. Till exempel kan du mäta ett avstånd på 10 meter mellan din dragkrok och släpvagn hjul.
2

Multiplicera avståndet du mätte i steg ett och två för att hitta den vändradie på din släpvagn. I exemplet är svängradien 10 gånger två, eller 20 fot.
3

Mät avståndet från kanten av din bil till kanten av vägen med svängen du vill göra. Du kanske har 15 meter för att göra en sväng på en gata, till exempel.
4

Jämför avståndet från steg tre till vändradien du beräknas i steg två. Om svängradie är mindre än det avstånd, då släpvagnen skulle framgångsrikt fabrikatet svängen. I exemplet, eftersom radien är 20 meter och det är bara 15 meter väg att vända på, skulle leden gör inte svängen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149194.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.