Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder en Slim Jim för att låsa upp en Ford F150

En Slim Jim är en tunn, platt remsa av metall som kan användas för att låsa upp en bil dörr utan nycklar. Korrekt användning av en Slim Jim är svårt, och låssmeder och poliser genomgå omfattande utbildning för att lära sig att använda dessa verktyg utan att skada fordonet. Med detta i åtanke, kanske du vill överväga att använda Slim Jim på glidande bakrutan på din F150 i stället på dörren, eftersom det finns en mycket liten chans att du av misstag kommer att orsaka skador. Instruktioner
Använda en Slim Jim på dörren
1

Kolla din instruktionsbok för att se om din F150 har sidokrockkuddar, så många sena modell F150s göra. Om din lastbil har dessa, bör du veta att det är relativt lätt att oavsiktligt utlösa dessa påsar när du använder en Slim Jim, och de efterföljande reparationerna kommer att bli dyrt. Om du väljer att gå vidare, gör det på egen risk.
2

Approach dörren på passagerarsidan, som förare sidodörr innehåller mer kabeldragning och elektronik, vilket innebär en högre risk för oavsiktlig skada. Skjut en bit kartong eller något annat tunt material mellan passageraren sidorutan och gummilister längst ned i fönstret. Detta kommer att göra det lättare att föra och manövrera Slim Jim.
3

försiktigt in Slim Jim kroken nedåt mellan fönstret och gummilister. Skjut det över så att den krökta änden är i ungefärlig närhet dörrlåset.
4

Tryck försiktigt mot baksidan av bilen medan långsamt dra upp. Du arbetar uteslutande med känner nu, och vad du försöker att känna är kroken på Slim Jim fånga låsets kontrollgruppen.
5

Dra rakt upp när du känner kroken fastnar något. Om du har fångat kontrollgruppen, ser du låsknappen på dörren höjning och dörren låses upp. Om detta inte sker, fortsätta att försöka. Addera Använda en Slim Jim på Sliding Rear Window
6

Få i botten av lastbilen och förhållningssätt bakrutan .
7

Skjut kroken-änden av Slim Jim mellan de två glidande fönster paneler strax ovanför låset.
8

Applicera lätt tryck nedåt med Slim Jim som du dra den tillbaka mot den sida från vilken du satte in den. Detta bör lätt koppla ur spärren, och du kommer att höra spärren slår över när detta händer.
9

Ange hytten genom bakrutan, om möjligt, och låsa upp dörrarna från insidan. Tänk noga innan du gör detta, eftersom bakrutan är inte mycket stora och är inte avsedd för människor att klättra igenom. Med detta i åtanke, kan en smal människa kunna göra det enkelt, så överväga att ta hjälp av en (liten-ish) vän. Du kanske kan luta in genom fönstret tillräckligt långt för att nå låsvredet och Power Lock strömbrytare utan att faktiskt komma in i förarhytten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148069.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.