Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder en bil Dolly

När du flyttar eller går på en semester i en RV, är en bil dolly ett av de bästa sätten att transportera en bil. Enligt americancardolly.com, bil vagnar är en av de säkraste och ekonomiskt sätt att bogsera en bil. Bil dollies lyfta framhjulen medan bakhjulen stanna på marken. Detta hindrar framhjulen från att bli slitna. Bil dollies lätt kan lagras och flyttas runt. Saker du behöver
Bil dolly instruktioner
Bil dolly
bil
Bogsering lampor
Visa fler instruktioner
1

Läs användarens instruktioner som följde med dolly innan du gör något. Om du hyrt vagnen, då uthyrningsfirman kommer att ge dig en handbok.
2

Fäst dolly till dragfordonet. Se till att Hitch bollen är i rätt höjd. Sedan fäster kopplingen på Hitch bollen. Kontrollera om att säkerhetskedjorna är fästa vid bogsera dolly tungan och dragfordonet. Säkra de löstagbara fordon-in-fiberkabel ljus.
3

Se fordonets vikt-i-släptåg inte överstiger den maximala gränsen. Överskrider maxgränsen kan orsaka svajande eller piskning. Se till dolly manualen för högsta tillåtna vikt.
4

Dra ut ramperna helt och sänk den till marken. Placera däcket remmar i mitten av rampen. Detta förhindrar svårigheter att garantera bilen efter att bilen har laddats. Kontrollera däckens banden är rätt storlek för bilens däck.
5

Kontrollera att fordonet-in-fiberkabel är centrerad när du kör upp till dolly. Kör upp långsamt till rampen. Dra åt parkeringsbromsen och lås ratten. Placera däck remmar över framdäcken. Medan säkra däck, se till att det inte finns några knutar eller vridningar i remmarna. Säkra däcket remmen genom slitsen i ratchet poolen. Dubbelkolla banden så att de är ordentligt åtdragna. Upprepa samma procedur för däcket på den andra sidan.
6

säkra fordonet-in-fiberkabel säkerhet kedjorna till släpfordon. Kontrollera säkerhetsinställningarna kedjorna inte kommer att orsaka några skador på broms och bränsleledningar. Placera kedjan kroken genom en av kedjans länkar. Säkra S-kroken genom gummihållaren.
7

Lossa parkeringsbromsen och låsa dörrarna. Ta bilen-in-fiberkabel för en provkörning. Gör vänster och höger varv. Efter provkörning, kontrollera däck remmar och kedjor säkerhetsåtgärder för att säkerställa att allt är på plats. Dra åt däck remmar vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148240.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.