Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur förbättrar jag mpg på en Jetta GLI 1.8 OEM?

Med fluktuerande gaspriserna kommer möjligheten att betala en stor summa pengar för att driva upp din Jetta. Med detta i åtanke, kan du börja tillämpa enkla metoder för att öka antalet miles du kan få ut av varje gallon gas, spara dig pengar och hjälpa miljön genom att undvika slöseri. Instruktioner
1

Undvik att köra aggressivt med din Jetta. Onödig fortkörning och acceleration har en betydande negativ inverkan på din gas körsträcka och kan även placera dig själv och andra förare i fara.
2

Ta bilen till generalagenten för att se till att syresensorn fungerar och motorn är inställd på. En felaktig lambdasond kan ha en extrem påverkan på din Jetta bränsle prestanda och kan hamna kostar din betydande belopp i bränslet.
3

bort någon överdriven vikt från din Jetta. Den extra vikt kan ha en negativ inverkan på din Jetta s gas körsträcka som bilen måste arbeta hårdare för att rymma någon extra vikt.
4

Undvik tomgångskörning din Jetta. När bilen är på och stannar på plats, sjunker mängden miles du får per varje liter gas till noll. Gör en vana att vända bilen av när behöva stanna i mer än två minuter. Väntar på ett passerande tåg eller en bro för att komma ner är två bra exempel på situationer där du kan förvandla din bil för att spara gas.
5

Kontrollera att din Jetta däcken ordentligt pumpade. Under-pumpade däck göra att bilen kämpa extra motstånd, påverkar bilens gas körsträcka.
6

Undvik accelererande uppförsbacke. Istället accelerera innan du når backen. Vid acceleration uppförsbacke din Jetta har att använda mer bränsle för att bekämpa de krafter tyngdkraften och snabba upp bilen.
7

Stäng dina fönster när man kör på motorvägen hastigheter. Körning med fönstren öppna orsakar friktion, vilket tvingar Jetta arbeta hårdare för att hålla bilen i rörelse, direkt påverkar mängden bränsle bilen använder.
8

Undvik att använda ditt system luftkonditioneringen när den inte nödvändigt. Slå på AC-systemet på platser extra stress på motorn vilket i sin tur har att använda mer bränsle för att fungera korrekt.
9

Använd farthållare när det är möjligt. Bilens farthållaren kommer att försöka hålla bilens acceleration och hastighet så stabil som möjligt, medhjälp i att undvika onödig bränsleförbrukning och har en positiv effekt på din gas körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148716.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.