Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Skälen för att missa körprovet

Varje människa med ett körkort krävs för att ta både ett skriftligt och ett körprov innan de kan ta emot det. Utföra arbetsuppgifter felaktigt eller köra på något sätt att körprovet Utvärderaren anser är osäkra kan orsaka att misslyckas testet. Det finns flera vanliga misstag som kommer att leda till att du missar ditt körkort test. Färdigheter

Under ditt körkort, kommer du vara tvungen att göra en rad olika körmanövrer. Dessa är saker som raka backa ett visst avstånd, som utför en tre-punkts sväng och fickparkering. Om du inte har möjlighet att korrekt utföra dessa grundfunktioner körmanövrer, kommer du inte automatiskt ditt körkort.
Hastighet

Förare som kör över hastighetsgränsen, för fort för de körförhållanden eller underlåter att uppmärksamma hastighetsgränser under sina förarprov kan misslyckas testet. Samma koncept fungerar i omvänd, som förare som är för blyga eller reser alltför långsamt för att hänga med trafik kan också misslyckas testet. Detta beror på att dessa förare att betraktas som en fara för andra förare.
Awareness

Nya drivrutiner förväntas bibehålla kontrollen över fordonet vid alla tidpunkter. Detta innebär att förare ska hålla sina händer på ratten och uppmärksamma de vägar framför sig under körning. Förare ska visa medvetenhet om både bilen och vad som händer runt bilen. Förare som inte märker och planera för kommande hinder eller förändringar i vägens villkor riskerar att missa förarprovet.
Brist på grundläggande färdigheter

Föraren av bilen behöver veta hur man använder bilen. Detta innebär att speglarna korrekt bör placeras, ska föraren använda blinkers och vara bekväm manövrera fordonet. Om fordonet har en vanlig transmission ska föraren stanna inte ut flera gånger under testet och kunna flytta fordonet smidigt genom växlarna. Förare bör också uppvisa en grundläggande förståelse av trafikreglerna, såsom att veta när man ska slå ihop, hur man ska passera och kunna hålla fordonet centrerad i rätt körfält. Dåliga körning metoder, såsom tailgating eller att inte använda blinkers, kommer att göra en förare missar testet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149340.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.