Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Drag Race

Dragracing har blivit en populär sport över hela Nordamerika. Oavsett vilken typ av bil du kör, det finns en plats för dig på banan. Lär dig att dra race följa dessa steg. Instruktioner
1

Inspektera din bil innan du lämnar för banan. Det bör inte finnas några läckor, inga problem med bromsarna, ska däcken ordentligt pumpade, bör kylsystemet vara i funktionsdugligt skick och motorn ska vara i gott skick.
2

Pass inspektion. Innan racing kommer du att få ett nummer förrän du har klarat inspektionen. Om du inte passera inspektion bilen inte kommer att tillåtas på racerbanan. Om du inte klarar, kommer du att vara en anledning och en chans att åtgärda problemet. Addera 3

radas upp i depån. Det kommer att vara numrerade körfält som leder ut på banan. Du kommer att få veta vilken fil ska börja på och i vilken ordning att rada upp. Tekniker kommer att dirigera bilar från banorna i mellanlagringsområdet av spåret.
4

Dra in mellanlagringsområdet. Det kommer att finnas en bil framför dig som kommer att handla om att tävla. Du bör vänta tills bilen lämnar startlinjen innan du drar på den våta delen av banan.
5

Gör en utbrändhet, om du önskar, på den våta delen av banan. Du kan köra runt området om du inte vill göra en utbrändhet. Göra en brännskada ut kommer att få dina däck klibbigt så att du kan få en bättre start.
6

Roll långsamt upp till mellanstationen ljus. Det kommer att finnas två mellanstationer ljus för att korsa med din bil. Titta på lamporna på trädet. Börjar på toppen finns två gula lampor, ett grönt och ett rött ljus. Du är inte redo att tävla tills båda gula lamporna på din sida och de båda gula lampor på motståndarna sida är tända.
7

Rev din motor och hålla den på rätt tappaxelvarvtalet snarast ditt andra gula lyser. Det kommer bara att vara sekunder innan klartecken ges.
8

Ta bort så snart den gröna lampan lyser.
9

Sakta ner förrän du korsar mållinjen. Du kommer att ha tillräckligt avstånd för att sakta ner och sedan lämnar spåret säkert. Det kommer att finnas en väg att följa tillbaka till depån.
10

Följ all trafik och hastighetsskyltar gräns för avkastningen vägen och i pit områden.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147835.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.