Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man installerar GPS-systemet i en Mercedes Benz E500

Installera en GPS-navigationssystem i din Mercedes E500 är en enkel procedur som kan ta bara några minuter att slutföra, beroende på GPS-modell som du har köpt. Genom att installera ett navigationssystem i bilen, kan du få turn-by-turn anvisningar till specifika destinationer samt vägbeskrivning till platser av intresse eller en rutt tillbaka till ditt hem om du är vilse. Många olika GPS-enheter finns tillgängliga för konsumenterna, men steg i installationen är i allt väsentligt densamma mellan de olika produkterna. Saker du behöver
GPS navigationssystem
vindrutestativet
Visa fler instruktioner
1

Fäst vindrutestativet i vindrutan på din E500. Placera den inte på en plats som hindrar din syn när du kör. De flesta vindrutan fästen säkras av en sugkopp. Flytta en spak vid basen av sugkoppen suger luft ur koppen och skapar ett vakuum mellan vindruteglaset och fästet.
2

Tilt och skjut GPS-enheten i hållaren. Placera enhetens undersida i fästet, sedan luta toppen av enheten bakåt tills det hörs klickar på plats.
3

Anslut strömkabeln till GPS-enheten. Anslut den andra änden av kabeln till din cigarettändare strömadapter. Sätt i strömkabeln i cigarettändaruttaget och tryck in den ordentligt för att säkra det på plats.
4

Förvandla din E500 tändning till "Tillbehör" läge, som aktiverar bilens elektroniska system utan att starta motorn. Då leds strömmen till GPS-enheten och gör att du kan börja använda den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149224.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.