Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur öka körsträcka på en Honda Pilot

Honda fordon är kända för bra gas körsträcka och piloten, men en SUV, är inget undantag. Piloten får uppskattningsvis 17 mpg vid stadskörning och 23 mpg på landsväg - inte illa för en ganska stor bil. Förbättra din Pilot bränsleekonomi genom att göra små förändringar i ditt sätt att underhålla och driva den. Även små ökningar i bränsleekonomi kan spara en betydande summa pengar över tiden. Instruktioner
1

ställa regelbundet upp och underhålla din Pilot. Se till att utföra oljebyten vid de intervall som föreslås i bruksanvisningen. Om motorn inte är väl underhållna, kommer det att börja i slutändan att arbeta mindre effektivt och förbrukar mer bränsle.
2

Håll däcken är pumpade till tillverkarens specifikationer och se till att hjulen alltid ligger rätt. Försummelse i dessa områden orsakar ytterligare dra på motorn, och tvingar den att arbeta hårdare. Addera 3

endast köra när det behövs. Försök att få så mycket åstadkommit som möjligt i varje resa. Kör din Honda försiktigt vid konstant varvtal för att öka bränsle körsträcka.
4

Använd luftkonditioneringen så lite som möjligt. Köra luftkonditioneringen minskar bränsle körsträcka genom att sätta extra belastning på motorn.
5

Undvik att lämna din Pilot tomgång. Förutom att bränna bränsle, tomgång fordon ger utsläpp som skadar miljön.
6

Undvik dra tunga laster inte är absolut nödvändigt. Ju mer vikt i bilen, desto mer bränsle krävs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148838.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.