Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du ändrar körtillstånd När Utflyttning av statligt

Få din körtillstånd kan vara en livsförändrande upplevelse. Att flytta till en annan stat inte nödvändigtvis betyda att du förlorar den äran, men du behöver göra vissa justeringar för att fortsätta köra lagligt. Även om du inte behöver göra några ändringar omedelbart, det finns en tid-line du måste följa, enligt den nya statens regler och förordningar. Vissa stater, som Pennsylvania, inte tillåter en överföring av körtillstånd. Andra stater, som Ohio, möjliggör överföring så länge som alla Ohio körtillstånd krav uppfylldes i din tidigare utbildning. Saker du behöver
Legitimation
giltigt körtillstånd Nybyggt färdregistreringen (högst 30 dagar gammal) katalog Bevis av bekräftade praxis timmar bakom ratten och klassundervisning
Pengar för avgifter
Föräldrarnas medgivande
Visa fler instruktioner
1

gå till den lokala avdelningen av motorfordon i ditt nya staten. Hitta en lokal filial i telefonkatalogen eller på nätet.
2

Fråga vad politiken är för att överföra giltiga körtillstånd från en annan stat. Var beredd att visa ditt tillstånd, legitimation, en nyligen drivande post och bevis bekräftade praxis timmar bakom ratten och klassundervisning. Ta med en förälder eller vårdnadshavare med dig att registrera sitt samtycke. Avgifterna kan vara allt från $ 3,50, som de är i Missouri, till $ 25, som de är i Delaware.
3

Följ protokollet för din nya staten. Varje stat har ålderskrav, vanligen mellan 14 och 16 år gamla, och utbildningskrav som måste uppfyllas för att lagligt köra med ett körkortstillstånd. Vissa stater kräver att du tar en förares utbildning kurs innan de utfärdar du ett tillstånd. Andra stater kan du testa om ditt tillstånd innan du tar förarens utbildning förstås. Vissa stater kräver inte att du tar någon drivrutin utbildning kurs.
4

Slutför alla nödvändiga papper eller utbildning för att överföra eller få ett nytt körtillstånd. Om du behöver ta ett skriftligt eller körprov, studera förarens handbok för nya tillstånd så att du är bekant med trafikreglerna. Varje stat har unika lagar och restriktioner för tillstånd förare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149454.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.