Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur visar jag en AZ DOT Number?

Arizona lagen kräver att alla lastbilar med en totalvikt på mer än 10.000 pund. att visa USDOT numret. Du måste beställa ett USDOT nummer från Federal Motor Carrier Safety Administration, inte AZ DOT. I Arizona, måste antalet visas på fordonet och hjälper staten att hålla koll på säkerheten historia av fordonet. Efter att ha fått deras antal, är de säkerhetsrutiner för nya medlemmar noggrant övervakas i 18 månader, och de måste passera den nya aktören revision säkerhetsförsäkran innan de får permanent status. Vissa stater inte föreskriver att kommersiella fordon visar en USDOT nummer. Instruktioner
1

Ansök om din USDOT nummer från US Department of Transportation att använda formuläret MCS-150. Ring dem på 1-800-832-5660 eller ansöka online på fmcsa.dot.gov. När du vet ditt nummer, beställa vinyl bokstäver och siffror som du kommer att gälla för fordonet tillsammans med ditt företags namn, adress och kontaktuppgifter. Se till bokstäverna är mer än två inches hög och att deras färg kontrasterar mot bilens färg så att de blir lätta att läsa.
2

Stick bokstäver på din hyttdörren noga eftersom vinyl bokstäver kan skalas av men kan inte återanvändas. Den USDOT numret ska visas på båda sidor av fordonet. Visa informationen i följande ordning:

ditt företags namn

USDOT Number: 12345

fysiska adressen för ditt företag

Ditt telefonnummer

Din hemsida, om tillämpligt

Alternativt kan du ha bokstäverna målade på.
3

Göra vissa USDOT numret är läsbar från ett avstånd av 50 meter vid alla tidpunkter. Håll rent och ersätta alla nummer som lockar eller peeling omedelbart för att undvika straff.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148717.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.