Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Gör Däck Mönster påverka en bils fysisk prestation?

Mönstret i slitbanan på däcken är avsedd att hjälpa den fysiska prestandan på din bil. Några trappsteg är tillverkade för prestanda - eller hård och snabb körning - medan andra är gjorda för regn, snö eller långsiktig hållbarhet vid offret av hanteringen. Prestanda däck

Välj prestanda däck för snabb körning. Dessa däck har repetitiva mönster som lägger mer gummi i kontakt med vägen så att bilen kan prestera på höga hastigheter och runt snäva hörn. Performance däck erbjuder ofta flashiga mönster som ser ut som fjädrar flyter i vinden.
Regn och snö Däck

Tänk regnväder eller vinterdäck om du ofta stöter på dåligt väder. Regn eller aqua däck kommer att ha symmetriska väg-gripande mönster på utsidan av däcket, vilket innebär en hel del gummi kommer i kontakt med gatläggningen, och kan ha en eller två djupa lundar i mitten av däcket att utvisa vatten. Vinterdäck har chunkier slitbanemönster och innehålla metall dubbar som greppar snö och is.
Åretruntdäck

Köp åretruntdäck om du vill att de ska fungera länge och vill inte behöva ändra dem varje säsong. Dessa däck har repetitiva och symmetriska trappsteg med oftast mer än två räfflade linjer i dem att rymma regn och snö, men ändå prestera tillräckligt på en torr dag. Alla väder slitbanor offra hastighet och hantering av prestanda däck, men har slitbanan som kan hantera alla typer av ytor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149123.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.