Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man gör en HEMI Bränslesnål

En HEMI motorn har halvsfärisk-formade brännkammare stället kilformade förbränningsrum i in-line ventil inställning vanligt i de flesta motorer. De hemisfäriska kammare gör det möjligt för motorn att ha större och rakare ventiler, vilket ger bättre luftflöde och förbättrad motor andas. Förändra din körstil och skötsel av motorn kommer att förbättra bränsleekonomin för högpresterande HEMI. Saker du behöver
Bränsle tillsats
Visa fler instruktioner
1

Fyll HEMI s däck med kvävgas istället för vanlig luft. Kväve förbättrar kvarhållande däcktryck, vilket leder till bättre bränsleekonomi. Kväve förlänger också livslängden på däcket.
2

Håll dig uppdaterad på underhåll kontroller. Car problem, såsom klibbiga skjutmått och smutsiga luftfilter, leda till en minskning i bränsleekonomin. Bil underhåll är en av de bästa sätten att förbättra bränsleeffektiviteten i en HEMI.
3

Använd bränsle tillsats för att förbättra hanteringen och bränsleekonomi. Rengör med ett bränsle injektor renare varannan tankar gas. Använd ett bra märke av bränsle additiv, såsom Shell eller Lucas. Byt spridare var 75.000 miles.
4

Ändra din körstil för att förbättra bränsleekonomin. En HEMI är en högpresterande bil, och det är frestande att köra fort. Sätt farthållaren på när man kör på motorvägen och accelererar långsamt från en hållplats. Varje gång du slå igen på gasen, minskar bränsleekonomi. Förutse slutar framåt genom att låta foten från gasen och sakta kommer till ett stopp, snarare än att accelerera och att behöva på bromsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148046.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.