Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Dra med en vägvisare

Trailblazer är en Sports Utility Vehicle (SUV) som Chevrolet framställts 2002-2009. Trailblazer levereras med antingen en V6 eller V8-motor, som båda kan dra släpvagnar, även om bogsering gränsen är olika för varje. Du måste se till att kontrollera den dragkapacitet på din vägvisare och endast bogsera inom den gränsen. Med hjälp av en assistent, bör du kunna ansluta din släpvagn upp och vara på väg på nolltid. Saker du behöver
TrailBlazer
Trailer
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vikten på släpvagnen som du vill att bogsera och alla objekt som finns på /i trailern. Trailern bör ha ett klistermärke på det som anger vikten på släpvagnen. Uppskatta vikten av posterna i /på trailern om du måste. Titta på insidan ramen för din förarsidans dörr eller i instruktionsboken för att se vikten av Trailblazer. Tillsätt släpvagnsvikt, vikt objekt på trailern, och vikten på din TrailBlazer tillsammans.
2

Kontrollera dragkapacitet på din vägvisare så att du kan dra den vikt du bestämts ovan. Du hittar dragkapacitet gränsen i dörrkarmen, liksom i bruksanvisningen.
3

Placera din vägvisare framför trailern du ska dra. Sätt bilen i omvänd och långsamt tillbaka upp mot vagnen. Har en assistent hjälper dig att hitta rätt plats.
4

Rada upp dragkulan på baksidan av din vägvisare med vagnens dragkrok. Draganordningen bör placeras över dragkulan så att den vilar på bollen. Säkra det med dragkrok s stiftet.
5

Ta bogsering sele på din vägvisare och anslut den med selen på släpet. Detta är för bromsljusen.
6

Trampa Trailblazer bromsar och har din assistent berätta om släpvagnens bromsar fungerar. Om de inte fungerar, dra selen isär och anslut dem.
7

Bogsera släpvagn med omsorg. Kör långsammare än du normalt skulle utan släp. Var extra försiktig när du går nedför backar och på kurviga vägar. Växla in lägre växlar samtidigt gå upp stora kullar. Ta hörn med en extra vidvinkel så att du tar bort dem ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149319.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.