Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör på stranden i Carolina Beach NC

Carolina Beach, NC, erbjuder två olika sträckor av stranden som tillåter körning på sanden. Freeman Park, tidigare känd som bara "norra änden" möjliggör körning, fiske, surfing och camping och erbjuder porta potties och patruller polis för säkerhet. För campare under sommarsäsongen, är det inte ovanligt att hitta leveranser av ved och is, alltför. Strax söder om Carolina Beach, NC, är Fort Fisher State Park i Kure Beach, NC, och tillåter också att köra på stranden. Lagar och regler ändras ofta, så kontrollera med lokala tjänstemän innan ut. Här är grunderna om hur man kör på stranden i Carolina Beach, NC. Instruktioner
1

Den viktigaste delen av att köra på stranden är en ärlig närmare titt på din bil. Sanden på Carolina Beach NC är notoriskt "mjuk", vilket innebär att du behöver en anständig medelstora fyrhjulsdriven att köra på stranden. Jag kan inte betona denna del nog! Om din fyrhjulsdrift fungerar inte upp till par, kanske du inte kunna köra på stranden, utan att ha besvär av att vara fast i sanden. Lita på mig, inte kul! Många av lokalbefolkningen på Carolina Beach NC är vänlig nog att dra en stucken turist ur sanden, men inte riskera det, om din bil inte kommer att göra det.
2

tillståndsplikt för kör på stranden i Carolina Beach NC. Många bensinstationer och affärer bete säljer dessa tillstånd, och från och med 2009 är det tio dollar per dag, eller femtio dollar för året. Du kan ha ett tillstånd från www.carolinabeach.org per post före din resa. Alla NC köra lagar gäller för körning på stranden i Carolina Beach NC, och din lastbil måste juridiskt tillstånd för att köra på vägarna.
3

Låt lite luft ur däcken innan det blir på sanden på Carolina Beach NC. Det finns en plats att dra över innan grinden för att låta luften ur däcken innan du försöker köra på sanden. Vissa Carolina Beach NC lokalbefolkningen kommer att berätta att ta vägen däcktryck ner, så lite som 18 pund av lufttryck. Alldeles för lite att köra på trottoaren för mycket långt, men perfekt för körning på stranden.
4

Nu när du har luftat ner dina däck och fått din strand körtillstånd, huvudet ner Canal Drive till tillgång till stranden ramp och kör ca 10 till 15 miles per timme på stranden. Undvik snabba stopp, såsom bromsning verkar göra dina däck vill gräva rätt på ner i den mjuka sanden. Kör inte för nära raden högvatten, eftersom den våta sanden kan göra din lastbil diskbänk. Park med gott om utrymme för högvatten att komma och gå och inte ta din lastbil med det. Det händer. Du kan ha mer framgång grensla hjulspåren, eller plöja rakt igenom om du har tillräckligt med markfrigång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148009.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.