Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Om First Aid Kit

En förbandslåda bör innehålla de punkter som krävs för att hjälpa en person som är sjuk eller skadad tills hjälp anländer. Dessa kit bör vara lätt tillgänglig i varje hem, affärer eller fordon. Det är inte tillräckligt att bara ha en välfylld förbandslåda, du måste också veta hur man korrekt använder de poster i satsen. Typer
p Det finns sex grundläggande typer av första hjälpen kit: bebis, basic, katastrof, husdjur, arbetsplats-och fordonsindustrin. Var och en av dessa har ett specifikt syfte. Barnet förbandslåda bör innehålla objekt som vanligen förknippas med baby olyckor. Den grundläggande första hjälpen kit bör innehålla poster för vardagliga olyckor. En katastrof kit bör innehålla poster för överlevnad i minst en vecka och eventuellt längre beroende på katastrofen. Ett sällskapsdjur förbandslåda har djurvänliga leveranser. En arbetsplats kit erbjuder grundläggande förnödenheter för olyckor är vanliga i branschen i samband med verksamheten. En bil kit har förnödenheter som är lämpliga för överlevnad i klimatet i ditt område, bör du bli strandsatta eller förloras i bilen.
Innehåll

Den amerikanska Röda Korset visar att alla hem, bilar och företag ska lagras med ett första hjälpen kit som innehåller en grundläggande första hjälpen guide, plåster, gasbinda, handsanitizeren, sax, handskar, antibakteriell eller antibiotisk salva, pincett, CPR sköld, smärtstillande, anti-diarré medicin, antacida, ipekaksirap och aktivt kol. Ytterligare objekt kan läggas. Några förslag är en ögondusch kit, nagelsaxar, ficklampa, ögondroppar, stoppur, feminina produkter, vaselin, tungspatel, antihistamin mediciner, portabel defibrillator, spjälor och våtservetter eller fuktiga towelettes.

Överväganden
p Om någon i hemmet är på daglig medicinering, bör en förteckning över dessa läkemedel placeras i första hjälpen låda, tillsammans med en lista av droger och mediciner som kommer att samverka med dessa . Under en katastrof eller nödsituation, är det lätt att glömma vad mediciner varje familjemedlem tar och vad som bör tas med mediciner. Det är också en bra idé att spara en kopia av kort försäkring eller annan relevant medicinsk information i första hjälpen-kit.
Varning

Många första hjälpen kit innehåller medicinering . Det är mycket viktigt att kontrollera utgångsdatumet på alla mediciner i satsen. Medicinen, som har löpt ut är i allmänhet mindre effektiv och, i vissa fall, kan förgifta den som tar den. En bra tid att kolla utgångsdatum för läkemedel är den första i varje månad eller den dag du betala dina lån, hyra eller försäkring. Dessutom bör första hjälpen kit bör förvaras utom räckhåll för barn. Om små barn kan komma åt den första hjälpen kit, kan en låsning kit vara tillrådligt.
Arbetsplats Kits

Occupational Safety & Health Administration kräver att första hjälpen finnas tillgängliga i varje företag. Däremot har de inte några särskilda krav på innehållet i kitet. Detta beror på att varje företag har individuella behov. Som ett minimum måste kit innehåller grundläggande förnödenheter för att hantera mindre ögonskador, brännskador, skärsår och andra branschspecifika sår.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147987.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.