Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder centralstödet på en V-Max Bike

centralstödet på din V-Max är den mest stabila sättet att lagra din cykel när du inte rida den. Genom centrering vikten på cykeln, är ett centrum står mycket mindre risk att misslyckas än en sidostödet, så du kan vara säker på din V-Max blir upprätt när du återvänder till det i morgon. Lära sig att använda centralstödet kan vara jobbigt, men får rätt information och lite övning kan vem som helst göra det. Instruktioner
1

Medan du sitter på cykeln med växellådan i friläge, flytta V-Max där du vill att det ska vara parkerad.
2

Kliv av till vänster sida av cykeln, men inte sätta ned sidostödet. Istället hålla cykeln upprätt med händerna. Vanligtvis är det mest bekvämt att ha din vänstra hand på barerna och din högra hand bakom bakskärmen. Detta ger dig ett bra grepp för att lyfta cykeln på ställningen.
3

Ställ din högra fot på centralstödet spaken och tryck på spaken till marken. Rock the V-Max sida till sida ett par gånger för att vara säker på att båda sidor av centralstödet vidrör marken.
4

lägga all din kroppsvikt på centralstödet spaken genom att lyfta vänster fot från marken långsamt. Samtidigt, dra den bakåt (inte upp) på styret och sätet kraftfullt. Detta gör att cykeln att rulla upp på centralstödet på ett sätt som inte kräver att du lyfter den med råstyrka.
5

Ta cykeln bort av centralstödet genom att rulla det framåt. Öva att sätta din V-Max i mitten står ett par gånger tills du känner att du kan göra det varje gång utan att fråga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149189.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.