Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man gräva med en Bobcat

Bobcat lastare är konstruerade för att flytta smuts och material landskapsarkitektur snabbt , på ett mångfacetterat sätt , med hjälp av en myriad av hydrauliska redskap och deras vanliga hinkar . De skopor manövreras och artikuleras med fotpedaler medan handen joysticks flytta fordon , underlätta grävning . När grävning är klar , kan de hink laster höjas en bra bit över 10 meter upp i luften för att dumpning på stora högar eller i ryggen på dumprar . Instruktioner
1

Tryck på fotpedalen framåt med tårna att rulla skopan nedåt . Vid grävning , vill du ta ett tunt lager av smuts på en gång för att minimera hjulslirning . För att åstadkomma detta , släpp fotpedalen då framför skopan pekar något nedåt .
2

Tryck på den vänstra joysticken handtaget mot sätet ( eller till höger ) för att sänka bommen i skopan , tills den når marken .
3

Push både hand joysticks fram emot att driva Bobcat framåt medan skopan tränger smutsen i en flack vinkel . Fortsätt tills hinken fylls eller önskad mängd gräva nås .
4

Push utåt på vänster joystick för att höja bommen samtidigt trycker ner med hälarna på fotpedalen för att rulla skopan bakåt. Manövrera Bobcat till soptippen plats med minilastare handen joysticks , och tryck på tårna på fotpedalen för att dumpa hinken .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149207.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.