Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Lägga vikt på framsidan av min bil till Traction

Traction är viktigt för motorfordon i alla miljöer. Traction bidrar till att minska friktionen mellan ditt fordon och markytan. Med denna minskning, underhåller din bil dess bromsning och styrning, vilket minimerar risken för din bil spinning utom kontroll från bromsning. Miljörisker såsom våta vägar eller snö på marken kommer att öka sannolikheten för förlorade kontrollen. Ett av de bästa sätten att minimera denna risk är att lägga mer tyngd på framsidan av din bil. Med mer tyngd på framaxeln, bilens dragkraft ökar. Det finns ett antal sätt du kan bidra till att maximera dragkraft i bilen genom ökad frontvikt. Saker du behöver
vinterdäck
Tire vikter
Visa fler instruktioner
1

förstå var den största delen av vikten är på din bil. Till exempel, pickup lastbilar har redan en stor mängd vikt i fronten av fordonet. Detta kan hjälpa dig att se om du behöver lägga vikt alls till din främre fordonet.
2

Lyft motorn och bränslecell av fordonet. Engine placering i en bil orsakar också vikt förskjutning. Genom att höja höjden på motorn och komponenten bränslecell bara lite, är din bil motorns vikt fördelas jämnare i fronten.
3

bort dina framhjul och installera däck vikter på dem . Däck vikter hjälper till att hålla däcken balanserade, men också bidra till att lägga till extra pounds på däcken. Se till att du lägger däck väger endast framdäcken.
4

Lägg vinterdäck på framsidan av din bil. Vinterdäck är tyngre än vanliga däck, så att lägga vikt på framsidan av bilen, bara installera vinterdäck på dina två framhjulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148986.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.