Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Bilpool Lagar

bilpool körfält erbjuder många fördelar. Den främsta orsaken till bilpool körfält är att locka förare till bilpool istället för att ta sin egen bil till jobbet varje dag, vilket gör det möjligt för dem att använda bilpool körfält och inte behöva kämpa med trafiken i andra banor. Syftet med bilpool körfält är att minska mängden bilar på vägarna och mängden föroreningar från varje bil. Syfte

bilpool körfält är speciella körfält på motorvägar för fordon med mer än en förare att använda för att undvika den tunga trafiken i andra banor. Reglerna för bilpool körfält skiljer sig från stat till stat och information om din statens bilpool körfält regler ligger på din statens Department of Motor Vehicles hemsida.
Resenären

bilpool körfält kräva att fordon har mer än en person i bilen för att lagligt köra i bilpool körfält. Andra passagerare anses någon levande person. Ytterligare passagerare får vara vuxna, barn och spädbarn. Gravida kvinnor räknas inte som två passagerare. Inte heller hundar.
Low Emissions

Vissa stater, som Kalifornien, tillåta enskilda personbilar att köra i bilpool körfält förutsatt att de har en regering utfärdade låga utsläpp klistermärke på sitt fordon. Anledningen till detta är att bilpool körfält är utformade för att sänka utsläppsnivåerna genom att uppmuntra passagerarna att parkera sina bilar och rida med andra för att hålla färre bilar på vägarna. Miljövänlig bilförare belönas med dessa klistermärken och tillgång till bilpool körfält även utan andra passagerare.
Motorcyklar

Motorcykel förare får köra i bilpool körfält förutsatt att ingen varning postat anger annat. Detta inkluderar förare av motorcyklar som är den enda passageraren samt motorcyklar med andra passagerare. Motorcykel lagar varierar stat till stat. Kontrollera med din lokala DMV för mer information om ersättning av motorcyklar i bilpool körfält.
Förordningar

bilpool körfält har entré och regler avsluta. Förare är inte tillåtet att slå in eller ut ur bilpool körfält när de vill. Bilpool körfält har linjer mycket samma som den vanliga vägen, som berättar föraren när det är OK att byta körfält. När raderna i en bilpool körfält är solid, ingång och utgång till bilpool körfält är förbjudet. När linjerna är brutna, kan förarna komma in eller lämna bilpool körfält.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148509.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.