Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Hyr en elektrisk skoter

Vissa människor inser inte att de kan hyra en elektrisk skoter för en månad , vecka eller ens en dag . En skoter kan öka en persons rörlighet under en resa eller utomhus aktivitet . Hyra en elektrisk skoter är enklare än de flesta inser . Här är hur . Instruktioner
1

Kontakta en uthyrare som Scootaround . Du kan fylla i webbformulär eller ring 800 nummer . När du skickar förfrågan , en representant kommer att kontakta dig för att verifiera din beställning .
2

Bestäm hur länge du behöver hyra skoter . Räkna med att ge din vikt och längd för att få skotern som bäst passar dina behov .
3

flesta uthyrningsföretag accepterar MasterCard och Visa . Priser beror vanligtvis på uthyrning varaktighet och leverans och pickup plats . Citatet du får omfattar normalt insättning och skatter , samt hämtning och leverans avgifter .
4

vidta åtgärder för att få skotern . Om du är på semester , kan de flesta företag leverera skoter till flygplatsen , kryssningsfartyg hamn eller hotellrummet . Se till att någon är på överenskommen plats för att ta emot det .
5

tillbaka elektrisk skoter till den överenskomna platsen . De flesta företag kommer att plocka upp det på samma plats där de levererade det .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147969.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.