Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder en Chrysler Minibuss Remote Justera Mirror

En av de första sakerna du lär dig i förarens utbildning är att en korrekt inställning av dina speglar är viktigt för god synlighet och säkerhet under körning. Moderna minibussar gör Inställning av speglar kan du inte nå lättare genom att använda en fjärrkontroll. Instruktioner
1

Leta justerskruvarna omkopplare för sidospeglar. Det finns två knappar på instrumentpanelen till vänster om ratten. Den ena är en rund skiva med triangulära pilar som pekar i fyra riktningar och ordet "Spegel" i centrum. Den andra brytaren är en vippströmbrytare strax nedanför den med en "L" och "R" på det.
2

Välj vilken spegel du ska justera. Skjut vippbrytaren till "R" för att justera passagerarsidans spegel eller till "L" sida för att justera förarsidan spegel. Om vippan är i mitten, kommer varken spegeln justeras för att skydda dig mot misstag flyttar speglarna.
3

Justera spegeln passagerarsidan ordentligt, flytta det åt vänster eller höger, upp eller ner, genom att trycka på pilen på den runda knappen. Den passagerarsidan spegel är konvex, vilket ger dig en bredare bild och ger dig möjlighet att bättre se körfältet bredvid dig. Du bör justera denna spegel så att du kan bara knappt se den sida av din van vid kanten av spegeln.
4

Flytta vippan "L" för att justera förarsidan spegel. Tryck på lämpliga pilarna på den runda knappen för att justera denna spegel så att vyn är centrerad på banan bredvid dig och överlappar visa i innerbackspegeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148840.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.