Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Om Kits Emergency Road

Körning nödsituationer kan uppstå när som helst. Det är en smart idé att se till att din bil är förberedd. Vägassistans kit är vanligt förekommande. Så det är lätt för en bilist att få tag på en. De flesta kit innehåller grundläggande överlevnad poster. Lär dig att kontrollera att du har allt som du behöver i ditt kit. Lär dig vad du ska lägga in din bil för vinterkörning. Upptäck några ovanliga poster som ingår i en hemmagjord Vägassistans kit och varför de är där. Identifiering

att upptäcka vad som finns i kit Utryckningsservice vi kommer att titta på experterna. Experterna i det här fallet är AAA. I sin väl gömt undan 63-delars kit du hittar vanliga saker som startkablar, en ficklampa och en förbandslåda. Några saker som du förmodligen inte skulle tro skulle vara i satsen är: en skruvmejsel, tvätta upp handdukar och silvertejp. Dessa sista poster är viktiga. En skruvmejsel kan användas för att dra åt en bult, bända upp en stam, eller som ett vapen. En tvätt upp handduken kan hjälpa till med smutsiga händer från att röra bildelar. De är också bra om du behöver för att kolla oljan. Trumman band kan användas för att temporärt hålla samman delarna. Det kan också användas (vid regn) att tejpa plast över ett fönster som inte stängs.
Betydelse

Vinterkörning kan vara brutal. Du ska vara glad att du ingick dessa poster om du någonsin fastnar. Du ska aldrig vara utan en spade och en skrapa /borste. På vintern väder kommer det alltid finnas en användning för dem. Det är oerhört viktigt att hålla en filt och eventuellt en kudde om din bil går sönder. Enligt Emedicine.medscape.com "Om 4800 fall av förfrysning inträffar i USA varje år." Att ha ett par extra handskar eller vantar är alltid en bra idé också. Du kommer att uppskatta dem när ditt första par handskar blir blöta. Placera bergsalt i bagageutrymmet. Den extra vikten kommer att hjälpa till på hala vägar. Dessutom kan du lägga lite under hjulen för att hjälpa dig komma ur gamla hjulspår.
Överväganden

Det kan finnas vissa objekt Du skulle inte tro att lägg in din nödsituation road kit. Saker som en energi bar eller en kanna vatten. Dessa poster inte bara komma till hands för den mänskliga kroppen, men vattnet i sig kan användas för en överhettad bil. En mobiltelefon även utan minuter kan användas för att ringa 911. Håll alltid en i bilen. Det är också en bra idé att alltid hålla sneakers i bilen. Om du någonsin i behov av promenader, kommer du vill ha ett par bekväma skor för att göra det. Håll ett rött tygstycke i bilen. Du kan knyta den till en del av din bil att flagga andra bilar ner.
Varning
p Om möjligt hålla din nödsituation kit i bilen emot stammen. Det blir lättare att komma till. När en nödsituation uppstår det första att använda från din kit är facklor eller triangulär varningsskylt. Detta larm övriga bilister att akta sig för situationen. Om det är nattetid kommer du vill vara säker på att ta tag i ficklampan och hålla den vid din sida hela tiden. Kostnaden för akuta Addera Expert Insight

road kit varierar i pris beroende på antalet artiklar som ingår. Amazon säljer AAA 42 st nödsituation kit vägassistans för $ 23,79. Deras 63 bit är $ 39,99 och deras 73 bit är $ 55,04. Michelin erbjöd en gratis kit nödsituation vägen när du köper fyra av sina däck. Urban Survival Tools har ett program för skolor och organisationer för att få gratis nödsituation kit. Medan deras kit är inriktade på naturliga och onaturliga katastrofer ingår följande kommer väl till hands även för resenärer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147984.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.