Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Fordon Trailer Tie Down Instruktioner

När du drar din bil på ett släp , är säkerhet en stor prioritet . Om du inte säkra fordonet på rätt sätt , kan det lossna och orsaka allvarliga skador på sig själv , släpvagnen eller andra människor . Processen för att använda spännband kommer att vara samma för nästan alla fordon . Saker du behöver
Tow certifierade remmar betyget för 10.000 pund eller mer .
Visa fler instruktioner
1

Kör bilen på släpet , och se till att fordonet är i centrum . Om fordonet inte är centrerad på trailern , kan ramen av trailern skadas när du kör .
2

Anslut en bogsera rem till den lägre länkarm på höger sida av fordonet . Placera kroken på änden av bandet vid kanten av armen . Anslut den andra änden av remmen med den andra kroken på den för att förankringspunkten på vänster sida av släpvagnen . Addera 3

Upprepa steg två för den vänstra sidan av fordonet. Banden måste göra en X form . När banden gör en X form , dra åt banden med spänningen spärrfunktion .
4

Upprepa steg två och tre för bakaxeln . Dessa band måste också göra en X form . Dra åt alla remmar så att det inte finns något slack kvar i dem .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148700.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.