Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Är sidoruta Visir effektiva?

Fönstret visir i din bil kan vara mycket effektiva för att minska bländning och skydda din vision när du kör , om de används på ett effektivt sätt . Sidorutan visir uppmuntrar säkerheten i körning . Betydelse

sidan visir av bilens fönster kan användas för att minska bländning från solen. När solen är ljusa och skinande i din riktning , kan det leda till att du kisa och ta ögonen och uppmärksamhet från vägen . Sidorutorna visir kan också förhindra huvudvärk förknippas från att titta direkt in i solen under långa tidsperioder .
Förebyggande /Lösning

Även en mulen dag kan göra det mycket svårt att se. Till exempel , om du bor i ett område där tunga snöfall är vanligt , kan kombinationen av vit snö med vita eller grå himmel resultera i en förblindande effekt som tvingar dig att ta ögonen från vägen .
< br >
Överväganden

med sidorutan visiret på plats , kan det begränsa din vision till en ansenlig del av fönstret . Fotgängare , svarvning bilar , djur och andra föremål får hindras av vyn i din sidorutan visir . För att undvika detta , se till att du vänder visiret på plats igen och lägga den i upprätt läge när du inte behöver det .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148956.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.