Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör en gaffeltruck på gräs

Köra en gaffeltruck på gräs kan vara knepigt eftersom marken kan vara våt eller ojämn. Normala gaffeltruck däck är utformade för att fungera på hårda och släta ytor, såsom asfalt eller betong. Dock får truckförare finna köra maskinen över gräset oundvikligt med tanke på lasten platsen. Fastställande trä spår att köra på är ett kostnadseffektivt alternativ till att köpa större däck för en gaffeltruck. Saker du behöver
Four-by-8 tums plankor
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Mät från mitten av den främre vänstra . hjulet på gaffeltruck till mitten av den främre högra hjulet på trucken med ett måttband
2

Skapa en trä spår för varje hjul genom att lägga 4 - med 8-tums brädor över gräs på en rak väg vare trucken destination. Mät från mitten av skivorna på ett spår till mitten av skivorna på det andra spåret. Flytta spåren in eller ut tills bredden mellan de två centrumpunkterna stämmer överens med bredden mellan de två främre däcken på gaffeltruck. Ek, lönn eller liknande hårda brädor trä är att föredra eftersom dessa typer av virke kan bättre stödja vikten av gaffeltruck.
3

Inspektera trä spår för stabilitet genom att gå på varje spår. Om spåret sjunker eller är instabil är det säkert att använda och lasten du tänkt att plocka upp bör flyttas till en annan plats så att du kan hämta den.
4

Kör gaffeltrucken på spåren vid en låg hastighet du känner är säkert och hanterbart. Se till att alla hjulen är på banan, speciellt när du säkerhetskopierar, för att förhindra tippning över gaffeltruck eller dess last.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149179.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.