Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man handskas med Road Rage

Nästan alla har upplevt någon form av road rage under körning. Medan de flesta människor har möjlighet att återhämta sig från sin ilska snabbt, i vissa situationer, kan det vända dödligt. Det är viktigt att känna igen symtomen och åtgärda dem snabbt, så här är din guide till att handla med road rage. Instruktioner
1

Andas djupt. Lusten att gå efter en annan förare kan vara intensiv, men ta ett par djupa andetag så fort något händer och hålla händerna stadigt på ratten. Påminn dig själv om att situationen är bara tillfällig och att du har makten att hålla kontroll över dina känslor.
2

Skrik ut det. Om någon skär du av, rulla upp fönstren och släpp din ilska i avskildhet i din egen bil. Det kommer att kännas bra att släppa taget om din frustration och ingen kommer att bli sårad. Addera 3

Håll ögonen öppna för aggressiva förare. Bilar som byta körfält oregelbundet eller påskynda och bromsa inkonsekvent medföra problem. Undvik dem till varje pris (även om det innebär att bromsa) och fokusera på din säkerhet.
4

Avresa till din destination så tidigt som möjligt. Förare i en hast är mer benägna att uppleva road rage eftersom de är rädda att komma för sent. Kontrollera trafikmeddelanden innan de lämnar huset eller komma med åtminstone en alternativ väg som kanske inte så trångt som den du normalt tar.
5

Stock bilen med lugnande musik, en stress boll och böcker på band. Dessa poster kommer att bidra till att skapa en lugn fristad i din bil och du bör nå för dem om du börjar rykande över något som hände på vägen.
6

Dra över att lugna ner. När du börjar uppleva känslor av ilska, kör bilen till sidan av vägen (eller lämna vägen helt och hållet) och återfå ditt förnuft. Hämnats på andra förare kan tyckas logiskt medan i stundens hetta, men kan leda till tragedi, så rensa huvudet innan du fortsätter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147847.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.