Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Säkerhetskopiera med en bogserlina Dolly

Tow vagnar är konstruerade för att avbryta drivhjulen på framhjulsdrift fordonet från marken och förhindra skador på drivlinan samtidigt som bogseras. De används ofta bakom en lastbil eller husbil på långa resor. Säkerhetskopiera med en bogsera dolly är densamma som underlag med en släpvagn. Dock bör du inte försöka backa upp med bilen på dolly, eller du riskerar att skada hjul, axel och fjädring. Saker du behöver
Vänster och höger sidospeglar
Visa fler instruktioner
1

Mount flyttbara sidospeglar till vänster och höger sida av dragfordonet , om fordonet inte är så utrustad. Följ noggrant spegeln tillverkarens placering och monteringsanvisning.
2

Sitt i förarsätet av dragfordonet. Ställ in backspeglarna så att du kan se bra ut på sidorna och baksidan av dragfordonet. Både speglar
3

Look att vara säker på området bakom dragfordonet och dolly är tydliga av hinder och människor. Om det finns några tvivel, få ut av dragfordonet och gå till baksidan av dolly för att inspektera området.
4

Titta på sidan backspegeln på samma sida om dragfordonet till som du vänder vagnen. Som ett exempel, om du vänder bogsera dolly till höger, titta höger sidospegel.
5

Vrid ratten för dragfordonet hela vägen i motsatt riktning som du vill att dolly att flytta. Till exempel, om du vill att vagnen för att vända åt höger, vrid ratten för dragfordonet till vänster. Tänk på att att dolly kommer att vända i motsatt riktning på baksidan av dragfordonet.
6

Börja räta ut ratten som dolly blir synligt på sidan backspegeln. Gör korrigeringar, vänster eller höger, vid behov med ratten. Öva tills du är säker på din förmåga innan ut på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149409.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.