Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du justerar Auto Speglar

Bil speglar är mer än bara praktiska anordningar som förbättrar sikten, de är också viktiga säkerhetsfunktioner som skyddar föraren, andra bilister och även fotgängare. Medan de flesta människor inte ger alltför mycket eftertanke för att anpassa deras bil speglar, det finns faktiskt ett rätt sätt att göra det. Korrekt justerade speglar ger den bredaste avståndet synlighet både under dagen och på natten. Det är viktigt att justera alla tre auto speglar varje gång du går in i fordonet. Instruktioner
1

sitta i förarsätet i fordonet och fäst bältet. Justera sätet framåt eller bakåt om det behövs så att du är i den position som är mest bekväm att köra i. Fötterna ska nå pedalerna lätt utan att behöva sträcka ut benen eller böja dem.
2

Placera handen på backspegeln, monterad i mitten av den främre vindrutan. Flytta den uppåt eller nedåt tills du ser ingenting men vägen bakom dig och inte den inre fordonets tak eller baksätena bil.
3

Vrid backspegeln antingen till vänster eller åt höger så att vyn är centrerad i ryggen vindrutan. Var noga med att inte ändra den vertikala positioneringen som du gör detta.
4

Titta på dimmer fliken på undersidan av spegeln som endast ska användas på natten. Under dagen, tryck på fliken hela vägen tillbaka. På natten, dra i fliken framåt endast om en bil med ljusa strålkastare är bakom dig.
5

vila huvudet mot förarsidan fönster och justera den vänstra sidan spegeln utåt tills du kan knappt se den här sidan av din bil. Flytta den uppåt tills du kan se allt i ett fordon placerat bakom dig. När du lutar dig tillbaka på rätt sätt i förarsätet, ska du inte kunna se någon del av sidan av bilen i spegeln.
6

Luta kroppen åt höger tills huvudet är över mittkonsolen. Justera passagerarsidan spegel utåt tills sidan av ditt fordon är knappt synlig i spegeln. Flytta den uppåt tills du kan se allt i ett fordon placerat bakom dig. När du sitter normalt i förarsätet, ska den sida av fordonet inte syns.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148645.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.