Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Tips för körning med stora U-Haul Lastbilar

Köra stora U-Haul lastbilar kan vara en utmaning även för de mest erfarna bilister. På grund av sin storlek och den betydande mängd gods som kan lastas i sin vik, kan dessa lastbilar hantera mycket annorlunda än en normalstor bil eller lastbil. Kan dock använda vissa tips tillsammans med sunt förnuft gör körningen stora U-Haul lastbilar ett enklare och säkrare, uppgift. Parkering

På grund av sin storlek och avsaknaden av en backspegel, kan U-Haul lastbilar vara svårt att parkera och backa upp för avlastning. Lastbilarna har sidospeglar som gör att förarna att se ner på sidorna och en del av vad som finns bakom lastbilen, men bör dessa inte åberopas som den enda formen av synlighet. Enligt U-Haul köregenskaper tips, ska förarna försöker alltid att ha en spotter att hjälpa till med säkerhetskopiering för att undvika en kollision. Dessutom bör föraren inse att stora U-Haul lastbilar inte får plats i samma ställen eller platser som en normalstor bil. Förare bör vara noga med att parkera på platser som är tillräckligt stora och tillräckligt med utrymme för att flytta eller komma ut utan att träffa några objekt.
Hastighet

Stor U-Haul lastbilar är, helt uppenbart, inte sportbilar. De bör inte köras synnerligen snabbt, och i själva verket ska drivas med en lägre hastighet än normalt. Detta beror på det faktum att, på grund av sin vikt och storlek, de är mycket svårare att sakta ner och stanna när de få flytta. För att kompensera för detta, rekommenderar U-Haul att förarna bromsa och lämna minst fyra billängder av följande avstånd för att möjliggöra adekvat stoppsträckan.
Utrymme ovanför

Stora U-Haul lastbilar är mycket längre än vanliga fordon. Som ett resultat, bör du vara försiktig med överfarter, drive-genomföringar eller andra områden med lågt hängande tecken eller objekt. Om det är en fråga om huruvida lastbilen kommer passa under en lågt hängande skylt eller föremål, hitta en annan väg. På grund av sin storlek och Addera Kontroll

stor, plan yta på deras sidor, U-dragen är mer mottagliga för on-road störningar som orsakas av vind eller skarpa rörelser. Detta kan leda till att trucken till rock, eller kanske tips. Om detta börjar hända, rekommenderar U-Haul låta upp på gasen, men inte racketen på bromsarna. Förare bör inte skynda för att få kontroll, eller rycker hjulet plötsligt. För att återhämta sig, helt enkelt sakta ner i måttlig takt och låt lastbilen återfå stabiliteten.
Andra tips

Andra tips för att köra stora U-Haul lastbilar inkluderar service på lastbilen regelbundet medan på vägen. Detta innefattar kontroll olja och däcktryck och hålla tanken tillräckligt fylld med gas. Förare bör också vara försiktig när man passerar andra fordon, som lastbilar tar längre tid att påskynda och behöver mer utrymme för att fullt ut klara en mindre bil. Slutligen bör förare följa alla regler av vägen och, i allmänhet, köra defensivt. U-Hauls kan vara en betydande förändring från att köra en mindre personbil, så det finns ingen mening i att ta några större risker på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148678.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.