Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder månen tak på en Toyota Previa Van

I gamla dagar en taklucka var en cool, tillval på lyxbilar som tillät en panel som ska tas bort för att tillåta luft och ljus i. Det var ungefär som att ha en cabriolet som verkligen inte var en cabriolet. På 1970-talet introducerade Ford Motor Company månen tak, en glasskiva som kan att luften kan cirkulera öppnas eller stängas för att släppa in ljus i, eller en bild av natthimlen, utan mussing håret. Toyota Previa levereras med valfri främre och bakre tak månen. Instruktioner
1

Placera fingrarna i handtaget ligger i främre mitten av den främre månen tak parasoll. Skjut parasoll bakåt och in i solskyddet kärlet.
2

Fatta spaken placerad i mitten bak på främre månen takramens. Dra spaken framåt fullt öppet läge och skjut upp till luta främre månen taket upp. Dra spaken nedåt och skjut tillbaka den i sitt helt stängda läge att luta främre månen taket tillbaka ner i sitt stängda läge. Addera 3

Placera fingrarna i handtaget belägen i den främre mitten av den främre månen tak solskydd. Dra solskyddet framåt tills det helt täcker månen taket.
4

Försäkra nyckeln är i tändningslåset och att omkopplaren vrids till läge "ON". Tryck på strömbrytare månen tak, placerad framför den bakre månen tak, till dess "Open" för att öppna den bakre månen taket. Tryck på strömbrytaren till dess "Stängt" läge för att stänga den bakre månen taket. Månen Taket kommer att stanna vid tre fjärdedelar ställning. Släpp brytaren. Tryck på strömbrytaren till dess "Stängt" läge igen för att helt stänga den bakre månen taket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147968.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.