Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Bay Park en bil

En parkeringsplats är någon inställning som har plats för ett antal bilar att parkera. Uttrycket "bay parkering," även kallad "omvänd parkering," är vanligt i Storbritannien, där förarna måste parkera i vikar i befolkade områden, som köpcentra eller affärsdistrikt. Eftersom utrymmet är begränsat, måste föraren vara särskilt försiktig när du parkerar sina fordon. De bör tillbaka till utrymmen, eftersom de som drar i headfirst kommer att ha begränsad syn om de försöker att backa ur. Nyckeln till framgång parkera en bil i en vik är att hålla en konstant titta runt din bil, hålla ett öga på andra bilar och fotgängare och upprätthålla ett säkert avstånd från bilar på båda sidor av dig medan du manövrera. Instruktioner
1

Starta cirka en billängd förbi parkeringsplats som du vill säkerhetskopiera bilen in.
2

Sätt in backväxeln.

Billiga 3

leta efter några hinder bakom bilen och på båda sidor.
4

Tryck gaspedalen varsamt för att flytta bilen bakåt medan du vrider ratten snabbt hela vägen till vänster om du du parkering i en vik till vänster eller längst till höger om man parkerar i en vik på höger.
5

Titta i sidan spegeln som bilen kommer till en 45-graders vinkel mot viken. Fortsätt att backa in i plats, inställning av ratt som behövs för att fullt ut in i viken.
6

Räta ratten som du fortsätter att flytta tillbaka när den vita linjen i viken ser rakt i sidan spegel.
7

Tillbaka bilen i sakta tills dina framdäcken har korsat den vita linjen.
8

Dra åt parkeringsbromsen och sätta bilen i friläge.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148857.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.