Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur bogsera med en Nissan Titan

Överväganden involverade i bogsering med en Nissan Titan är en översyn av draganordning på fordonet, se över de alternativ som finns för dig för bogsering, förbereda fordonet, bogsering säkerhet och veta några bogsering tips. Säkerhet är av största vikt och det är värt att notera att bogsering platser ytterligare belastningar på Nissan Titan motor, drivlina, fjädring, styrning och bryta. Nissan erbjuder en 30-sidig guide till bogsering som är värt att läsa om du planerar att göra någon bogsering. Saker du behöver
Public skala
Visa fler instruktioner
1

beakta säkerhetsaspekter. Överskrid aldrig den etablerade dragkapacitet - det varierar, så kolla i bruksanvisningen. Se till att din Titan är utrustad för bogsering.
2

Bestäm rätt sorts släptåg inställning du behöver. Det finns flera typer. Missöden kan inkludera en stötfångare skumt, för lätt bogsering av utrustning. En mottagare hitch är bultad direkt till fordonets struktur och kan dra mer. En vikt-distribuera skumt systemet är last-utjämning. Clamp-on stötfångare missöden inte rekommenderas --- Dom är inte tillräckligt allvarlig. Femte hjul montera i sängen och är bra för tunga applikationer.
3

Bestäm den utrustning du behöver. Du kommer förmodligen behöva en boll fäste som skär in i skumt. En DRAGKROK bultar genom bollen mount eller skumt hål i stötfångaren. Du kan behöva säkerhet kedjor, kablar, bredare backspeglar, lampor trailer och en utbrytning knappen aktiveras släpet bryts automatiskt.
4

Mät fordonets vikt och använda Ägarhandbok för att vara säker på att bruttokombinationsvikt (GCW) av fordonet och släpvagnen är inom korrekta parametrar. Du behöver en allmän skala.
5

Ladda släpet ordentligt. Återigen använder guiden för att hjälpa dig. Det finns överväganden för lastbalansering. Till exempel måste 60 procent av den totala lastvikten vara placerad i den främre delen av vagnen.
6

Kör fordonet /ekipaget för att få en känsla för det. Brake förr, passera försiktigt, hörn långsammare och tillbaka upp mycket noga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148360.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.