Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder EXpressToll

Om du kör genom Denver eller andra områden i Colorado, är chansen att du kommer att behöva en EXpressToll transponder att ta dig igenom snabbt. Dessa är tillgängliga för alla som behöver att köra på Denver tollways använder en bil, lastbil, motorcykel, van eller RV. Den EXpressToll skulle också fungera utmärkt för lastbilschaufförer och yrkesförare som passerar. Här är hur man använder EXpressToll. Saker du behöver
Transponder
Bil
Internet
Datorer
Visa fler instruktioner
1

Skapa ett EXpressToll konto på deras hemsida (se Resurser nedan). Du måste skapa inloggningsuppgifter, inklusive ett användarnamn och lösenord som du kan komma ihåg. Om du inte är aktiva på Internet, ring (888) 946-3470 för att skapa ett konto. Du kan också gå direkt till EXpressToll kontoret eller till ett antal olika butiker för att aktivera ditt konto. På så sätt kommer du att ha din transponder omedelbart utan att vänta. Du behöver ett kreditkort för att köpa personligen. Du kan också faxa en begäran till EXpressToll (303) 537-3404.
2

Gå på Internet för att kolla ditt saldo och ladda din transponder. Var noga med din registreringsskylt siffror är korrekta för att undvika överträdelser (se Resources nedan).
3

Använd ditt EXpressToll konto och verifiera att den fungerar korrekt. Gå till webbplatsen eller ring informationen linjen anges ovan för att se om dina vägtullar registrerar korrekt. Om inte, kolla transpondern positionering och vara säker på att du kör i rätt körfält. Om du har en extern transponder, kontrollera att den är ansluten till din stötfångaren ordentligt. Var noga med din vindrutan är kompatibel med den typ av transponder du har. Om du får en hel del brott, är det möjligt att du behöver en annan typ av transponder.
4

Ladda ditt konto eller få den automatiskt ladda från ett kreditkort när ditt saldo understiger ett visst belopp. Detta är särskilt viktigt om du använder de avgiftsbelagda vägarna ofta.
5

Anmäl dig till programmet belöningar för att använda EXpressToll. Detta kommer att ge dig belöningar, inte bara rabatter, för att använda de avgiftsbelagda vägarna. Logga in på ditt konto för att se din aktuella belöning status.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147951.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.