Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får man ett körkort i Florida

Om du bor i Florida och vill få ett körkort, måste du fylla flera krav om detta kommer att vara din första licensen. Om du redan har ett körkort från ett annat land, behöver du bara fylla i en syn och hörsel test för att erhålla en Florida körkort. Hursomhelst, måste du besöka en Florida DHSMV plats. Instruktioner
1

uppfyller alla behörighetskrav för att erhålla en Florida körkort. Du måste vara minst 16 år gammal och ha ett körkortstillstånd i minst 12 månader. Du måste ha genomfört 50 timmars bakom ratten kör träning under denna period och du måste passera en Traffic Law and Substance Abuse Education klass. Godkända leverantörer av klassen listas på DHSMV hemsida.
2

Bring flera former av identifikation. Du måste ta med bevis på bostad, födelsedatum och personnummer. Godtagbara former av ID innefattar ett personbevis, pass, skola ID-kort och Social Security-kort. Det finns en komplett lista över godtagbara former av identifiering på Florida DHSMV hemsida. Om du är under 18 år, är en förälders underskrift krävs också.
3

Slutför skriftlig förarprov. Testet kommer att ställa frågor om vägmärken och lagar trafik.
4

Passera driving road examen. Under vägen examen, måste du säkert navigera en sluten kurs på DHSMV fastigheten. Du måste bevisa att du vet hur man kör säkert samt följa Florida trafiklagar.
5

Ta en vision och hörseltest. Florida kräver att alla sökande måste passera både en vision och hörseltest för att få ett körkort.
6

betala de avgifter uppdrag av Florida DHSMV att få din Florida körkort efter att du har klarat alla provningarna och vände i nödvändiga blanketter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148034.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.