Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder ett AAA-medlemskap

Din AAA-medlemskap är ett värdefullt verktyg för att omfatta alla förare i ditt hem. Oavsett om du har en ny eller gammal bil, kan du använda ett AAA-medlemskap för mer än bara bogsering, gas-och låssmed tjänster. Om du följer dessa tips, kan du återfå ditt medlemskap investering i ett par månader eller mindre. Saker du behöver
AAA medlemskap
Visa fler instruktioner
1

Visa ett AAA-medlemskort när du får din bil service gjort. Många auto mekanik i ditt område kommer att erbjuda rabatter och även en servicegaranti för någon typ. Detta kan vara för oljebyten, större reparationer och allt däremellan.
2

Spara pengar när du äter ute, så många restauranger att delta i AAA rabatt matsal programmet. Detta är för sitta ner arenor, såsom snabbmatsrestauranger inte deltar så mycket. Dessa anläggningar kommer ofta visa ett AAA logotyp i ett fönster. Addera 3

Visa kortet AAA på någon attraktion du går till exempel ett museum, akvarium, nöjespark, turistattraktion eller liknande plats . Du vet aldrig när du kommer att få en rabatt på din entré. Dessa rabatter är per familjemedlem, så att du kan spara en hel del pengar.
4

AAA-medlemskap kommer att spara på de flesta hotell vistelser om de är en medlem. Ring hotellet eller resort i förväg och fråga om de erbjuder AAA rabatter. Om du går online, kommer du att se ofta AAA-logotypen visas om de är ett deltagande hotell. Du kan spara 10 procent eller mer utanför rack rate bara genom att visa ditt kort när du registrerar dig på hotellet.
5

Beställ en Triptik eller turné böcker på nätet, via telefon eller personligen. Dessa kan vara för helst i landet eller till och med världen. De kommer antingen förbereda dem medan du väntar eller maila dem till dig när du beställer dem och de kan vara mer än ett område. I Triptik innehåller en markerad karta i en anteckningsbok med byggarbetsplatser stämplat på den för att spara tid. Du kan också beställa området kartor. Tour böcker hjälper dig att lära dig vilka attraktioner finns i området och peka på vad du vill se. De betonar också eventuella rabatter sevärdhet i området nämns tidigare i denna artikel och låta dig veta hur lång tid ett besök tar.
6

Gå online för att se den senaste rabatten och reseinformation finns tillgänglig för dig. Detta är gratis och uppdateras ofta. Det är bra att veta när du kan visa kortet AAA och spara. Detta kommer också att hjälpa till att planera semester, underhållning och äta ute.
7

får rabatt på ditt hem, liv, hälsa eller auto försäkring när du registrerar dig genom AAA. Det finns flera försäkringsbolag kontor spridda över flera orter. Du kan även ringa dem för att ta reda på var närmaste kontoret är och vad de erbjuder. AAA kommer också skicka dig specialerbjudanden om du registrerar dig för deras nyhetsbrev eller är på sin post sändlista.
8

Använd din mobiltelefon och ringa upp numret på baksidan av ditt kort för Vägassistans inom USA. Tänk på de flesta drev innehålla upp till fem miles någonting efter att du är ansvarig för att betala bärgningsbil föraren direkt, eller uppgradera till nästa nivå av medlemskap. Försök att se vilka garage är närmast eller vad är det kortaste avståndet för att komma till din favorit mekaniker. Du kan också ringa till lås assistans och om du är ute på gas eller har problem med att starta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147950.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.