Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder en Mercedes Kompressor C180

Mercedes Kompressor C180 levereras med en kompressormatad fyrcylindrig motor som kan skryta med en 200 hästkrafter maximal uteffekt på cirka 5.200 rpm. Mercedes Kompressor C180 kan nå en toppfart på 131 mph. Denna bil levereras med antingen en standard eller manuell växellåda, och det är bara rekommenderas du försöker köra det om du har kört en innan eller ha en lärare där för att följa med dig när du försöker göra det. Mercedes Kompressor C180 är en kompakt två-dörrars Coupe infördes när C-klassen var Mercedes minsta erbjudande. Instruktioner
Instruktioner
1

Få inuti Mercedes Kompressor C180, spänn fast säkerhetsbältet och satte nyckeln i tändningslåset.
2

Se till att överföringen av Mercedes C180 är i neutralläge och att antingen handen eller foten bromsen redan vidtagits.
3

Vrid startnyckeln och starta bilen.
4 < p> Håll Mercedes C180 i neutralläge tillfälligt tills varvtalet har stabiliserats, bilen fungerar normalt och har börjat värma upp för bättre prestanda.
5

Shift Mercedes C180 i antingen första växeln eller omvänt med växelspaken och med kopplingen trycks in helt med foten, men med en broms fortfarande tillämpas.
6

Avlägsna C180 bromsning samtidigt sakta lätta på C180 koppling och applicera en liten gas med acceleratorn. Ease ner på gatan i den riktning du vill gå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149300.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.