Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man byter vindruta Klistermärken registreringsbesiktning

Flera amerikanska delstater genomför årligen en besiktning innan de utfärdar ett registreringsnummer till ägaren av en bil. Den statliga kontrollen kan kontrollera ett motorfordon för driftssäkerhet, utsläpp eller båda. De flesta motorfordon avdelningar placera klistermärken på vindrutor med förfallodagen för nästa besiktning. Skulle det sticker lossna av någon anledning finns det rutiner för de flesta utfärdande skall kunna få ersättning utan att ha bilen inspekterat innan den årliga förfallodagen. Saker du behöver
Deer tejp eller hjort självhäftande
Visa fler instruktioner
1

tillbaka ett klistermärke statlig kontroll som helt enkelt har skalat av. Den New York state DMV rekommenderar att du använder rådjur tejp eller rådjur lim för att återanvända dekalen på vindrutan.
2

Samla de handlingar som hör till fordonet, inklusive den aktuella registreringen, kvittot för inspektion och ditt körkort. Gör en anteckning av fordonets identifieringsnummer, om modell, märke och år dessa inte är noterade på registreringen. Kontakta din lokala DMV kontoret för att kontrollera ersättning processen för förlorade, stulna eller skadade inspektion klistermärken. Många stater som mandat fordonskontroller kommer att ersätta klistermärken utan att ägarna upprepa statliga inspektionen. Vissa stater ger specifik information om ersättning inspektion klistermärke procedurer, inklusive New York, Texas, Vermont och Virginia.
3

Skicka en begäran om ersättning New York bilprovning sticker till DMV med skäl för din förfrågan. Inkludera kvittot för den aktuella inspektionen eller ditt telefonnummer dagtid, tillsammans med bilens registreringsnummer, år och göra, dagen för den senaste inspektionen och vägmätaren körsträcka när inspektionen skedde. Skriv serienumret för den ursprungliga klistermärke på begäran om du har det. Inkludera en check eller postanvisning för $ 2 betalas till kommissionären för motorfordon.

Bureau of Consumer och Facility ServicesDivision av Vehicle Safety Services, NYSDMVP.O. Box 2700-ESPAlbany, NY 12.220-0700
4

Ersätt en Vermont klistermärke bilprovning vid en officiell inspektion station om vindrutan är i behov av utbyte. En statlig lag förbjuder skrapning ett klistermärke från gamla vindrutan och ansöka om ett nytt det på en ny. Vermont erbjuder inte ett medel för att ersätta klistermärken utan det kontrollerade fordonet igen om vindrutan är skadad och måste bytas ut. En dekal som stjäls eller förloras kan endast bytas genom att ha bilen inspekterat.
5

Byt en Texas klistermärke statlig inspektion i länen som kräver utsläppen testar genom att kontakta en Department of Public Safety utmaning /avstående station via telefon. Använd statligt tillgänglig Web locator för utmaningen /avstående station nära dig. Det finns inget klistermärke ersättningsprocedur i Texas län som inte testar fordon för utsläpp på grund av den låga kostnaden för att testa.
6

Byt Virginia sticker statlig registrering genom att kontakta Virginia State Police Safety Division nära din stad. Replacement klistermärken är tillgängliga utan att upprepa kontrollen statliga fordonet. Se till staten kartan på Virginia State Police hemsida för att hitta närmaste kontor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148444.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.