Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Syftet med en Strut Brace

När bilarna vänder , är det unbraced chassit böjd . Detta försvagar chassit , och det ändrar bilens köregenskaper . Chassit "strut torn " ovanför hjulen kan stagas för att minimera denna böjning . Sida- till - sida Stagning

En strut brace , som ibland kallas en strut bar , förbinder de två främre strut torn . Den stagstång ansluter över och över motorn , där den är bultad till strut torn som finns på vardera sidan . Detta förhindrar böjning under svängar som skapar en stor del av centrifugalkraft .
Topping Box

Föreställ strut torn som två tjänster stiger från en stor metall rektangel . Om de inte är anslutna i toppen, kan du trycka stolparna över åt sidorna. Om toppen av stolparna är säkrade genom en lateral bar , men de är mer motståndskraftiga mot lateral rörelse .
Traction

Flexion på hårda svängar inte bara böjer materialet , lättar den kontakt utanför hjulet med marken . Detta utgör en farlig förlust av dragkraft vid höga hastigheter. En strut brace förhindrar förlust av dragkraft på grund av böjning . Addera efter fabrik
hängslen

Strut minskar understyrning för föraren , utmattning av metallen för chassi och slitage på däcken , men de är i allmänhet inte en fabrik funktionen. Strut hängslen är en efter - fabriken förbättring på fjädring .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149044.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.