Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur överföra en registreringsskylt

Om du har betalat för en personlig registreringsskylt, så kommer du förmodligen vill ta den platta med dig när du köper en ny bil. När allt personliga plattor är dyra. Tack och lov, ger föraren och fordon Licencing Agency (DVLA) överlåtelse av brittiska registreringsnummer. DVLA kommer att behöva information om både det ursprungliga fordonet och en till som du överför plattan. Båda fordon bör beskattas fullt ut och har giltiga MOT certifikat för att påskynda processen. Saker du behöver
Valid skatt skiva
MOT certifikat
Visa fler instruktioner
1

Besöka Directgov webbplats och hämta blankett V317. Skriv ut blanketten och fyll i rutorna som krävs. Du behöver serienumren från skattemyndigheten skivor i båda fordonen. Om du överför plattan numret till ett fordon som ägs av en annan person, kommer den personen måste också underteckna blanketten.
2

Hitta bilens registreringsbevis (blankett V5C). Bifoga detta med ifylld V317 formuläret. Om du inte har eller inte kan hitta en V5C formulär, kan du ha en V5C /2 Ny vårdare formulär. Bifoga detta tillsammans med en ifylld V62 "Ansökan om fordonets registreringsbevis". Ladda ner från Directgov hemsida.
3

Hitta din senaste certifikatet MOT test. Se till att det är upp till datum och giltig. Bifoga detta med andra former.
4

Bifoga en check, postanvisning eller dragningsrätt betalas till "DVLA Swansea" med den ifyllda blanketten. Avgiften för 2010 är £ 80.
5

Logga in på Directgov hemsida direct.gov.uk /dvlalocal och hitta din lokala DVLA kontor adress. Skicka formulären och betalning till denna adress.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148556.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.