Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kan stoppa fortkörning och spara gas

Som bensinpriser ökar, är det en bra idé att börja titta på sätt att spara pengar. De miles per gallon för ditt fordon börjar minska när du nå hastigheter på mer än 60 miles per timme, enligt US Department of Energy. Så, är ett sätt att minska dina transportkostnader helt enkelt att stoppa fortkörning. Och det finns flera andra sätt att öka miles per gallon på ditt fordon och sänka dina bränslekostnader. Instruktioner
1

Ställ din farthållare när du kör på motorvägen. Detta kommer att hindra dig från fortkörning. Också, kör på motorvägen så mycket som möjligt. Din bil kommer att få den bästa gas körsträcka vid hastigheter mellan 30 och 60 miles per timme, enligt Department of Energy.
2

Behåll din bil på en regelbunden basis. Håll dig uppdaterad med dina oljebyten och fininställningar. Ändra ditt bränslefilter och luftfilter som rekommenderas. Regelbundet underhåll kommer även att låta dig fånga läckor i ditt fordon som kan minska din gas körsträcka.
3

Försök att hålla bilen så lätt som möjligt. Ta bort onödiga material från din stam och lämna föremål hemma.
4

Kontrollera däcktrycket ofta, minst en gång i veckan. Dåligt pumpade däck kan minska din gas körsträcka.
5

Undvik vårdslös körning och snabba hastighet. Även om du inte är fortkörning, kan snabba hastighetsförändringar minskar kraftigt din gas körsträcka. Försök att hålla en konstant hastighet när det är möjligt.
6

Carpool så mycket som möjligt. Vilket bättre sätt finns det att spara på bränsle än att dela kostnaden med vänner? Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149330.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.