Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man har bra Samåk Etikett

Dessa dagar, det finns fler fördelar med att samåkning än någonsin tidigare. Du har möjlighet att spara pengar på gas, hjälpa miljön och umgås med andra på samma gång. Precis som någon grupp ansträngning, kräver en bilpool artighet och samarbete för att hålla saker i trim. En liten insats kan hjälpa dig att upprätthålla god bilpool etikett, oavsett om du sitter bakom ratten eller bara med på resan. Instruktioner
1

i tid. När en person i en bilpool är sent, sätter detta av en irriterande kedjereaktion för alla, där föraren är sedan sent att plocka upp personen efter dig och du är sen till jobbet.
2

Respektera förarens beslut. När du är i passagerarsätet, respektera förarens beslut, vare sig det kommer till radiostationen eller bilen temperaturen. Det är OK att kompromissa varje så ofta, men att vara en bil kontrollfreak är bara dålig etikett.
3

Undvik att bära produkter med starka dofter. I de trånga fjärdedelar av en bil, starka parfymer, hårvårdsprodukter och deodoranter kan vara särskilt irriterande för andra.
4

Bär igenom med dina åtaganden. Oavsett om du har åtagit sig att göra din del av körning på vissa dagar eller att betala din chaufför på ett angivet datum, se till att du bär igenom med dina bilpool åtaganden. Denna bit av etikett kommer att främja känslor av tillit och respekt inom din bilpool.
5 ändras

begäran till schemat sparsamt. Dina kolleger Carpoolers kommer förstå om du behöver ibland svänga från schemat eller vägen att ta hand om ett viktigt ärende. Men om du ständigt göra andra emot dig, är det troligt att föda förbittring inom din bilpool.
6

Meddela andra om eventuella bilpool schemaändringar i god tid. Oavsett om du har tagit några semesterdagar eller din bil kommer att vara ur funktion, ge dina kolleger Carpoolers så mycket varsel som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147911.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.