Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du säkerhetskopierar en Trailer

Säkerhetskopiera en släpvagn är en färdighet som måste övas. Oavsett om det är en båt, husbil eller nyttofordonstrailer, måste du ha en viss erfarenhet för att backa in på en plats som du inte kan dra in. Trailern reagerar mycket annorlunda än en bil när du backar. På grund av dragkroken, vänder släpet motsatsen till bilen när ratten vrids. Instruktioner
1

Practice backa en släpvagn på en plats där du inte kommer att skada något eller någon. Den bästa praxis för att lära sig att backa en släpvagn är att hitta en ledig parkeringsplats och anges vissa orange koner. Öva manövrering din trailer till parkeringsplatser från olika riktningar och olika vinklar. Du sill får snart en känsla för förfarandet.
2

Linje bilen och släpvagnen upp framför en parkeringsplats med bil och släp parallellt med utrymme. Lätta bilen tillbaka utan att vrida ratten mycket. Kom ihåg att vrida ratten kommer att ha effekten av att vända vagnen i samma riktning som du slår. Om du välter, inte försöka rätta till det genom att vrida tillbaka åt andra hållet, helt enkelt dra framåt tills släpet och bilen är rak igen. När du är i linje igen, försök igen.
3

Undvik att göra skarpa svängar med släpvagn kopplad. Skarpa svängar kommer jack kniv släpet på dragkroken. Den bästa metoden att säkerhetskopiera en släpvagn in i något utrymme är att ta din tid, och inte göra snabba svängar. I denna situation, betalar tålamod off.
4

Använd dina sidospeglar För att garantera att du centrerar trailern i det tillgängliga utrymmet och hålla från att träffa något.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147949.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.