Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man bogsera med en Chevrolet Cutaway

Chevrolet Cutaway kan anpassas för att tillgodose olika behov. Det är en van-plattform som kan modifieras till att bli ett fritidsfordon, kub van, skolbuss eller buss. Denna mångsidiga paket kan också användas för att dra en släpvagn. Om din Cutaway inte är utrustat med en dragkrok och elektrisk anslutning måste du ha ett garage installera en. Den 2011 Cutaway fått betyget att bogsera en maxvikt på 10.000 pund. Instruktioner
1

Beräkna vikten på släpet och lasten ska dras. Lasten vikt kan bestämmas med en skala eller grovt uppskattat. Din trailerns vikt är tryckt på typskylten enligt GTW (brutto släpvagnsvikt). Lägg till dessa två siffror tillsammans.
2

Kontrollera om din Cutaway kan bogsera vikt säkert. Totalvikten beräknas i steg 1 måste vara mindre än den dragkapacitet på din Chevrolet Cutaway.
3

justera lasten i släpvagnen så att 10 till 15 procent av dess totala massa är placerad på tungan. Om vikten är 3000 kg., Då tungan vikt bör vara cirka 375 kg.
4

Anslut släpets koppling till bilens dragkrok och fäst den med spärren. Lås spärren på plats med ett hänglås eller Hitch stift.
5

Fäst släpets högra kedjan till vänster skumt och vänster kedjan till höger. Den korsande mönster är tänkt att fånga skumt i de sällsynta fall det lossnar.
6

Anslut trailerns elektriska kontakt till bilens mottagare. Testa om släpets lampor och bromsar är i drift innan du beger dig ut på vägen.
7

Gå runt bilen och släpet, dubbelkontroll varje anslutning och letar efter eventuella villkor som kan utgöra ett problem på väg. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149241.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.