Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör en Mini Cooper för bästa körsträcka

Tillsammans med sin iögonfallande stil, är den nya Mini Cooper är en av de mest bränsleeffektiva bilar tillgängliga i dag och blir runt 28 mpg vid stadskörning och 37 mpg på motorvägen för en kombinerad genomsnitt av 32 mpg. Detta är tack vare sin ringa storlek och effektiva 1,6-liters fyrcylindrig motor som är både sparsam och sportig. Precis som alla fordon men är det möjligt att maximera ens Mini är redan imponerande låg bränsleförbrukning. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Drive smidigt. Även om det kan vara kul att accelerera snabbt och köra fort, särskilt i en sportig bil som Mjnj har aggressiv körning en stor inverkan på din bränsleekonomi. Istället, slappna av och skifta inom det lägre intervallet av effektklass stället för att varva med motorn ut.
2

inte skynda. Igen, kan detta vara en utmaning i en rolig att köra bil som Mini, men genom att stanna inom skyltad hastighet, kan du öka din bränsle körsträcka. Detta gäller särskilt på motorvägen, där hastigheter över 65-mph eller så kommer att minska din bränsle körsträcka.
3

Undvik att bära runt överflödigt poster i stammen. Det är lätt i denna snabba värld att låta din Mini stam fylla upp med överskott grejer, men som lagts vikt också sätter en buckla i din potentiella bränsle körsträcka.
4

Undvik tomgångskörning för överdriven mängder av tid. Om du räknar sitter vid ett stopp i trafiken ett tag, slå av motorn. Detta kommer inte bara att minska bränsleförbrukningen men minskar det mekaniska slitaget.
5

Kontrollera däcktrycket. En annan aspekt som påverkar din Minis mpg är mängden luft i däcken. Om däcktrycket är för lågt, har bilen att arbeta hårdare för att vända däcken, minskar bränsle körsträcka. Kontrollera din däckets lufttryck minst en gång i månaden. Det rekommenderade däcktrycket för en ini är 38-psi.
6

Håll dig uppdaterad med regelbundet planerat underhåll och tune-ups. Se till att din bil alltid är igång som bäst genom att se till att det finns objekt som tändstift, olja och bränsle filter byts regelbundet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148247.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.