Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får man bättre gas körsträcka med Driving Casually

Gas körsträcka är en viktig faktor i de flesta människors budget. När du spenderar $ 40 till $ 100 på gas varje vecka, kan bättre bränsleekonomi göra en direkt förbättring i ditt sparande. Här är några steg du kan ta för att få bättre gas körsträcka genom att justera hur du kör. Instruktioner
1 p Om du kör som polisen är alltid efter dig, kommer du att få sämre gas körsträcka än någon som kör vardagligen. Din gas körsträcka kommer att förbättras när du eliminera de snabba starter, inbromsning till ett stopp, och golv gaspedalen, alltid tar trafiksituationen beaktas. Dessa idéer är en del av vad som kallas hypermiling, eller köra med teknik som maximerar bränsleekonomin. Här är de grundläggande avslappnade drivande steg som hjälper öka din gas körsträcka.
2

Det första steget är att eliminera snabb acceleration från en död stopp, till exempel från ett rödljus eller en stoppskylt. Det brinner verkligen bränsle snabbt. Om möjligt, om du inte har bilar bakom dig, försök att låta av bromsen när ljuset ändras så att bilen börjar rulla framåt, sedan accelerera långsamt tills du får upp farten. Återigen, om du är i tung trafik, kan detta inte vara möjligt, men även göra det ett par gånger om dagen hjälper din gas körsträcka. Tanken är att från och med en liten rulle är mer effektivt än att starta från en död stopp. Addera 3

nästa steg du kan ta är att försöka förutse kommande stopp eller fördröjningar i trafiken så att du kan släppa på gasen och kusten mot stoppet. Återigen, ta trafiken bakom dig i beaktande. Om du är klar eller i spridda trafik, släppa ut gasen så fort du ser ljuset framåt blir röda. På långa sekundära vägar, kan du kanske att tiden ljuset så att du kusten mot den tills den blir grön, sedan sakta accelerera igen. Konceptet här är att behålla bilens rörelseenergi, eller lagrad energi som gasen har gett den för att få upp farten. Om du bromsar, avfall du att energi, och måste ge motorn mer gas för att få den tillbaka.
4

Längs samma linjer bevara lagrad energi, försöka hålla ett avstånd på motorväg trafiken så att du kan kusten lite om bilar framför dig bromsar. Genom att följa bilen framför dig noga, när hans bromsljus tänds, måste du bromsa också, slösa den hastighet och energi som du byggt upp. Då måste du gasa igen för att få tillbaka upp till hastigheten. Om du kan undvika stopp och gå genom att hålla ett längre avstånd bakom trafiken framför dig, kommer din gas körsträcka öka och du kommer att använda bilens energi mer effektivt. Om trafiken är tung och bilar hoppa in någon lucka du lämnar, då detta kanske inte är möjligt, men använd det när du kan för att förbättra din gas körsträcka.
5

Klipp tillbaka din motorvägsfart om möjligt. Det har rapporterats att varje 5 miles per timme du går över 60 km /h motsvarar betala 30 cent mer per gallon gas. Använd sunt förnuft på motorvägen. Coast ned kullar och inte rev upp kullar som trafiktillstånd.

Lycka till och jag hoppas att du kan spara lite pengar genom att tillämpa dessa idéer!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148315.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.